BaseCamp

Midt i campen ligger bålpladsen hvorfra røgen stiger til vejrs. På den ene side ligger det store forsamlingstelt og køkkenteltet. På den anden side ligger de store sovetelte i en klynge. Hele campen er rammet ind af et simpelt hegn, og over campens indgang hænger et stort skilt med ”The BaseCamp" eller måske jeres firmanavn.

Forplejning og faciliteter

BaseCampen er hjertet i Off Road Challenge – og det fælles samlingspunkt. Langt fra hverdagens komfort byder BaseCampen på den helt rigtige stemning, og alle de faciliteter I har behov for. Her kan vi sørge for alt fra bålgryder til internetforbindelse.

Safarimiddag og underholdning

Hvis I vil på et ekstraordinært Adventure / Event, fx med safari inspireret middag, sørger vi for faciliteterne til vores dygtige kok. BaseCampen gøres endnu mere stemningsfuld med en dekoration der matcher temaet.
Hvad med at runde dagen af med en kold øl eller et glas vin ved bålet? Der er mange muligheder - lad fx vores fotograf forevige jeres dag i flot billedshow eller lad en af de rigtige off road/rally folk give et spændende foredrag.

Internetforbindelse og videoprojektor

Er målet et læringsbaseret kursus med Teamwork / Teambuilding, sørger vi fx for alt fra printer til videoprojektor. Vi opretter fx et debattelt i BaseCampen med strøm, lærred, whiteboards, borde og bænke/stole og internetforbindelse. Under debatten om dagens teambuilding oplevelser på Off Road Challenge, får I varm kaffe og croissanter. Efter debatmødet venter der en lækker middag.

Toiletfaciliteter og overnatning

Vi sørger for at opstille toiletvogne, evt. med varmt bad, og overnatning i BaseCampen foregår fx i klynger af sovetelte. Morgenkaffen smager skønt når I lyner teltdugen op, og stadig sidder i den varme sovepose og betragter solopgangen og morgendisen med gode kolleger.

Lejr livet