Adventure / Firma Event

Her oplever I stemningen fra det legendariske Camel Trophy, og mærker suset fra Paris-Dakar rally. Med Off Road Challenge som firma event er der fokus på den positive oplevelse. Det er en firma event, hvor firehjulstræk kombineres med underholdende konkurrence og udfordrende adventure aktiviteter.

Konkurrence og ekstraordinære fællesoplevelser

Få en ekstraordinær fællesoplevelse på Off Road Challenge Adventure / Firma Event. Giv kollegerne baghjul i en konkurrence, hvor teamspirit, gå-på-mod og kreativitet er med til at afgøre vinderholdet. Eventen er bygget op over et program, hvor spændende 4WD kørsel i terrænet kombineres med aktiviteter, fællesoplevelser og action. 

Firma event med mere end diesel og mudder

Terrænkørslen kan fx kombineres med en lynhurtig kanostafet, selv at lave frokosten over bål, eller blindekørsel på tid med kollegerne som co-drivers. Eventen kan også kombineres med andre ekstraordinære aktiviteter og events som fx Gokart Rally.

Kåring af dagens Off roader

Et godt off road event program skal selvfølgelig afrundes med manér. Vi kårer vinderholdet, og hylder dem der har gjort dagen til en uforglemmelig oplevelse - det er for eksempel dagens teamplayer, helldriver, co-driver og andre oplagte titler.

Alle kan være med

Uanset højde, drøjde og fysisk formåen kan alle være med på Off Road Challenge. I samarbejde med jer bygger vi program og aktiviteter op omkring jeres ønsker og temperament. Vi tager selvfølgelig hensyn til deltagere med særlige behov.

Over hele landet

Vi gennemfører Off Road Challenge som Adventure / Firma Event flere steder på både Sjælland, Fyn og i Jylland.Her bruger vi kun velegnede terrænbaner, der giver den bedste ramme for jeres ekstraordinære fællesoplevelser.

Firma Event