Off Road Challenge

Off Road Challenge tager jer med derud, hvor historierne om udfordring, sammenhold og frihed stadig lever. Inspireret af det historiske Camel Trophy løb møder I unikke oplevelser bag rattet i en stor Land Rover.

Adventure & Firma Event

Eventyret lever på et Off Road Challenge, hvor historie og unikke aktiviteter kombineres. Som i det rigtige rally får I både adventure, action og masser af konkurrence. Tag udfordringen op sammen med medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, og lad drømmen leve op et Off Road Challenge.
» Læs mere om Firma Event

Teamwork & Teamspirit

Rammerne for traditionel teambuilding udvides når spændende terrænkørsel og adventure aktiviteter kombineres med opgaver. Som i det oprindelige Camel Trophy er teamets kommunikation, tillid og samarbejde afgørende for resultaterne. På samme måde udfordrer Off Road Challenge jeres samarbejde - det er læring gennem aktive oplevelser.
» Læs mere om Off Road Teambuilding

Basecampen & Oplevelser

Del historierne ved bålstedet, der er Off Road Challenge samlingssted. Basecampen kan opfylde alle jeres ønsker lige fra bålmad over internetforbindelse til overnatning i teltlejr.
» Læs mere om Basecamp

Over hele landet

Vi gennemfører Off Road Challenge på udfordrende og spændende terrænbaner flere steder på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Kontakt Mak&Par – og vi finder den bedste terrænbane til jer.

Go - Off Road